Rekordna posećenost prvog dana festivala Nušićijada u Ivanjici (VIDEO)

Nakon šaljive utakmice koju su u čast jubileja Nušićijade odigrali Radnički i Građanski usledila je parada kostimiranih građana do bine ”Okruglo pa na ćoše” gde je ivanjički praznik humora i veselja zvanično otvoren. Predsednik opštine, Momčilo Mitrović, uručio je ključeve grada trodnevnom, novom grtadonačelniku, gospodinu Nušiću koji je uzvratio simboličnim poklonom. Naime on je prvom čoveku opštine uručio šlem, lopatu i zaštitni prsluk kako bi zasukao rukave i pridružio se radovima na rekonstrukciji glavne ulice koji počinju odmah nakon festivala.

Publika je u nastavku programa uživala u sjajnom nastupu Neše Bridžisa.

Pre koncertnih nastupa posetioci Nušićijade imali su priliku da pogeldaju pozorište iz Uba a nakon toga i stand down Nebojše Milovanovića.

IL-Dejan-Petrovic-koncert-foto-1 Rekordna posećenost prvog dana festivala Nušićijada u Ivanjici (VIDEO) IL-parada- Rekordna posećenost prvog dana festivala Nušićijada u Ivanjici (VIDEO)

Dva odlična koncerta Harisa Džinovića i Dejana Petrovića okupili su mnoge ljubitelje narodne muzike i trube, a svako je u svom maniru prisutnima priredio spektakularan provod.

IL-koncert-Haris- Rekordna posećenost prvog dana festivala Nušićijada u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *