Svečana akademija, priznanja i sjajno pozorište Slavija najavili Nušićijadu (VIDEO)

Ivanjički festival kulture, zabave i humora Nušićijada počeo je večeras Svečanom akademijom, koja je posvećena jubilejima 45 godina od emitovanja serije „Više od igre“ i 110 godina od nastanka FK „Javor“.

Povodom jubileja uručeno je priznanje Milošu Stojanoviću, sinu Slobodana Stojanovića po čijem scenariju je snimana serija „Više od igre“. Iako je u Ivanjici, tokom snimanja serije, imao samo četiri godine, Miloš nosi lepa sećanja iz naše varoši.

IL-hor- Svečana akademija, priznanja i sjajno pozorište Slavija najavili Nušićijadu (VIDEO) IL-komedija-3 Svečana akademija, priznanja i sjajno pozorište Slavija najavili Nušićijadu (VIDEO)

Nakon akademije publika je uživala u predstavi “Komedija zabune” pozorišta Slavija iz Beograda, a glumica Nataša Aksentijević, koja je po drugi put u Ivanjici, imala je posebnu želju.

IL-komedija-zabave-2 Svečana akademija, priznanja i sjajno pozorište Slavija najavili Nušićijadu (VIDEO) IL-komedija-zabave Svečana akademija, priznanja i sjajno pozorište Slavija najavili Nušićijadu (VIDEO)

Izložbu fotografija i eksponata povodom 110 godina FK Javor posetioci mogu videti u glavnoj ulici na lokaciji stare berbernice, a promocija knjige “Mnogo više od igre”, koju je priredila Dragana Bošković, održaće se sutra u gradskoj biblioteci “Svetislav Vulović” u 14 časova.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *