“Zdrava Srbija” će u koaliciji sa “Boljom Srbijom” i “Zajedno za Šumadiju” izaći na lokalne i parlamentarne izbore

Zdrava Srbija, Bolja Srbija i Zajedno za Šumadiju doneli su odluku da zajedno izađu i na lokalne i na parlamentarne izbore, jer, prema njihovim rečima nemaju pravo da razočaraju svoje birače koji su na lokalnom nivou glasali za njih.

„ Za nas nije bilo dileme, i moramo da odužimo dug za ono zašto su nas birali“ – izjavio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, na  konferenciji za medije održanoj u Beogradu.

IL-STAMATOVIC-ZDRAVA-SRBIJA- "Zdrava Srbija" će u koaliciji sa "Boljom Srbijom" i "Zajedno za Šumadiju" izaći na lokalne i parlamentarne izbore

Stamatović je dodao da će zajedno izaći na lokalne izbore u oko 70 do 80 opština u kojima će imati  svoje odbore, uz napomenuo da ih je okupio zajednički intereses da donesu promene na nivou cele Srbije, kao što su to uradili u svojim lokalnim samoupravama.

„Hoćemo da iz unutrašnjosti Srbiju promenimo na bolje jer smo pokazali da volimo svoju Srbiju. Naš program je jasan i precizan – reč je o decentralizaciji i zaštiti nacionalnih interesa, i od toga nećemo odustati. U svojim lokalnim sredinama smo pokazali da radimo veoma odgovorno i naši rezultati se mogu pratiti u poslednjih 20 godina. Od kako smo najavili da izlazimo na lokalne izbore pristupaju nam građani razočarani u dosadašnju politiku koja se trenutno vodi jer su u nama prepoznali ljude koji mogu mnogo toga dobrog da donesu našoj Srbiji“ – istakao je Stamatović.

IL-STAMATOVIC "Zdrava Srbija" će u koaliciji sa "Boljom Srbijom" i "Zajedno za Šumadiju" izaći na lokalne i parlamentarne izbore

Narodni poslanik i predsednik Bolje Srbije Dragan Jovanović je rekao da građani Srbije na svakom koraku mogu da vide njihove rezultate.

„U ovoj kampanji ćemo insistirati da se reše problemi sa otkupom cenom voća, cenom sirove nafte i svim ostalim temama koje se same nameću u Srbiji. Potrebni su ljudi koji mogu da menjaju odnos Beograda prema Srbiji, jer će ovakvom politikom nestati srpsko selo“- rekao je Jovanović.

Veroljub Stevanović, narodni poslanik, predsednik pokreta Zajedno za Šumadiju i potpredsednik Zdrave Srbije rekao je da ako vam neko da neku ulogu, vi morate da se borite za to.

IL-VEROLJUB-STEVANOVIC "Zdrava Srbija" će u koaliciji sa "Boljom Srbijom" i "Zajedno za Šumadiju" izaći na lokalne i parlamentarne izbore

 

„Kao narodni poslanik sam bio protiv toga da se bojkotuje rad Narodne skupštine, smatrajući da se svojim idejama i amandmanima moramo boriti za dobrobit građana Srbije. Dosta je bilo priče i vreme je da se posmatraju samo rezultati. I zato, imamo svoje ideje i zdravu priču, i upravo zbog toga – Zdravo da pobedi!“- rekao je Stevanović.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *