Strašna saobraćajna nezgoda kod fabrike Špik u Ivanjici (VIDEO)

Nešto posle 21 čas u naselju Bedina Varoš, kod Špika, dogodila se strašna saobraćajna nezgoda u kojoj samo pukom srećom nije bilo povređenih. Naime, kako tvrde očevici auto marke BMW kretao se velikom brzinom iz pravca Lučke reke. U trenutku kada je vozač Lade Nive želeo da se uključi sa sporedonog puta naleteo je na njega, udario ga, odbio se na suprotnu stranu gde je zakucao u traktor i od siline udarca mu otkinu motor, takođe je zakačio i kombi i druga vozila koja su se tu nalazila.

  • Ja sam se uključivao iz sporedne ulice, pogledao sam u tom pravcu i nikoga nije bilo. Kada sam krenuo da izadjem osetio sam udarac. Odakle se on stvorio i koja je to nenormalna brzina bila kada ja njega nisam video sa krivine.-kaže vozač Lade Nive.

Meštani ovog naselja su ogorčeni. Kažu da je ovo ko zna koja nesreća u nizu jer se vozi nenormalnom brzinom, kao da je reč o trkačkoj pisti a ne o naseljenom mestu gde ima i male dece.

IL-BMW-spik-nezgoda- Strašna saobraćajna nezgoda kod fabrike Špik u Ivanjici (VIDEO) IL-bmw-spik-razlupan- Strašna saobraćajna nezgoda kod fabrike Špik u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. Nijebitno kaže:

    Steta sto ima pojedinih policajaca koji umesto da budu uzor, oni istim tim putevima jure i ponasaju se da su bogovi, a i ovi trkaci sve to nasi pripadnici mupa znaju ko su oni. Inace imao sam priliku videti jednog policajca, sina bivseg saobracajca koji ulece u kruzni tok u kontra smer i potpisuje. Nista mi nije cudno sto se ovi stalno trkaju nocu pored spika, kad ni ovi nasi policajci nista nisu bolji, a o ovim novim uniformisanima da ne pricam, ponasanje 0.

  2. Ana kaže:

    Strasno. Procitah skoro,radili su jedno istraživanje gde su naveli da vozači bmv i oni koji preferiraju tu marku vozila,su psihoticne osobe.Mozda ima istine.
    Ako voziš bmv,nisi seo u avion.Ima boljih automobila!Kazniti vozača koji je izazvao udes,jer treba neko da izgubi život.Bmv kupuju za pet hiljada pa verovatno ne mogu da ukoče.Sramota.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *