Pantelić izbacio Lazovića iz FSS-a a on se oglasio otvorenim pismom ” Ova sezona Panteliću je genocid”

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Marko Pantelić, je u Izvršnom odboru krovne organizacije srpskog fudbala razrešio dužnosti Dragomira Lazovića. Ovo se dogodilo samo nekoliko dana nakon što je klub iz Ivanjice podneo zahtev za proširenje elitnog takmičenja iz koga su ispali zajedno sa Radom.

Pantelić, koji vodi Savez od odlaska Slaviše Kokeze, je na Lazovićevo mesto danas imenovao Miloša Đelmaša, kao novog člana Izvršnog odbora FSS.

Tim povodom prvi čovek Javora i Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, Dragomir Lazović oglasio se otvorenim pismom koje prenosimo u celosti:

Pismo Marku Panteliću,

Po osnovu člana 46 statuta član IO  ima pravo predloga za uključenje tačaka u dnevni red, moj predlog je bio razlog za smenu (kršenje svih zakona i principa).

Dopuna se odnosila na dve tacke;

  • Regularnost takmičenja Super lige u sezoni 2020/2021
  • Format takmičenja 2021/2022

Nemaš ti Panteliću problem sa Lazovićem, već sa sobom. Tvoja odluka prema čoveku koji klub vodi bez mrlje 23 godine je čin moguć samo ljudima koji poštovanje nemaju. Takva mi odluka čak itekako prija…mada je zakonski nelegitimna (dokazaće se). Ja u fudbal dajem i od njega ne uzimam. Dva puta su mi oteli osvajanje kupa…pre tri godine sam na brutalan način ispao iz Super lige. Ali ova poslednja sezona tj. prolećni deo u kom si  ti predsednik je GENOCID (uništenje). Uništeno je ali baš sve!!! Zato Panteliću ne očekuj po cenu bilo čega da ću prihvatiti da plač uništenih mladih sportista, uništenog kluba, uništene istorije kluba, a sve zbog nameštenih utakmica GURNEM ISPOD TEPIHA! To rade mali i nemoralni ljudi ili klimoglavci sitnih interesa. I nemaš potrebu zvati članove Izvršnog odbora i lobirati ih da se ne priča o regularnosti! Nikada se ništa nije sakrilo! Nemoj praviti SREĆU NA TUDJOJ MUCI…to je prokleto. Pokaži hrabrost pa izvuci iz fioke (sakrivene) prijave UEFE pa donesi odluke kao u Prvoj ligi Srbije ili se sudari sa još boljim odlukama!

To što udaraš po već uništenima to se zove NEMOĆ.

E, te “nemoćne” i nepravedno uništene braniću ja i pošteni deo fudbalske Srbije!

Moje učešće u fudbalu bez ključnih odluka o spasenju uništenog kluba je upitno, ali ono što nikada biti neće jeste poštenje.

IL-dragomir-lazovic-javor-matis Pantelić izbacio Lazovića iz FSS-a a on se oglasio otvorenim pismom '' Ova sezona Panteliću je genocid''

 

You may also like...

5 Responses

  1. Lokal patriota kaže:

    Možda prestroga reč ” genocid”! Ali ? U gorčini i prevelikoj nepravdi ne može svako da se uzdrži! Zato – oprošteno ! Ovde se dragi Ivanjičani radi o odbrani naše Ivanjice, ponižavanja F.K.Javora koji je lična karta Ivanjice. NAJVAŽNIJE: Gašenjem ( ne daj Bože) ovog kluba, stotine dece bi bilo uskraćeno bavljenja sportom? Lako je kritikovati!
    A ti tkzv. “SNS BOT”? TI – niti si pravi taj kako sebe nazivaš, niti voliš Ivanjicu, niti voliš našu decu, niti voliš sport…! Idi kod Pantelića koji je danas 24.05. SMENJEN!

    • SNS BOT kaže:

      Kad je tako bajno i sjajno Ivanjici sa FK JAVOROM i dobro za našu decu…koliko je Ivanjičana, naše dece, koja igraju za klub iz Ivanjice…ili nisu talentovani ili su jeftinija uvozna deca…???

  2. Teška reč kaže:

    Ovo zabrinjava kad se koristi reč genocid !

  3. Čiko kaže:

    Naravno.Bravo,Dragomir…Dole,genocidna stoka koja je branila STAV DRŽAVE..SVE IM JE PROKLETO,PROKLETSTVO ĆE IH STIĆI,NARAVNOOOO…ovo je velika borba,i ti nesrećnici moraju platiti za SVA ZLODELA U OVOJ SEZONI!!!!!!!

  4. SNS BOT kaže:

    …ko o čemu…k…a o poštenju…bravo Pantela….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *