Meštani Ivanjice ogorčeni, problemi sa strujom česti a dežurni službenici neshvatljivo drski

Nove snežne padavine ponovo su izazvale poteškoće u snabdevanju električnom energijom na teritoriji ivanjičke opštine. Bez struje su bili stanovnici mesnih zajednica Bratljevo i Kovilje dok su neka domaćinstva u gradu i seoskim područjima povremeno ostajala bez struje.

Ipak, ono što mnoge građane iznenađuje jeste neprofesionalno i drsko ponašanje službenika ivanjičkog EPS-a, kada pozivom na dežurne brojeve pokušaju da saznaju koliki kvar je u pitanju i da li će biti otklonjen.

-Bezobrazluk EPS-a prevazilazi sve granice. Kako padne malo kiše ili snega, mi odmah ostajemo bez struje. Svaki put treba da ih zovemo po deset puta da bi uopšte uvažili naše pritužbe, a često im je odgovor: ’’Doći ćemo kad stignemo’’. Danas smo takođe bili bez struje, nestajala je i dolazila oko dvadeset puta, da bismo popodne ostali bez jedne faze. Pozvala sam dežurnu službu i požalila se da mi je na toj fazi grejanje i da imam malo dete u kući koje će se smrznuti, on mi je drčno odgovorio da oni ne mogu sve da postignu, sočno me opsovao i spustio slušalicu. Ostala sam u šoku. Nije mi bilo teško da posle toga pozovem Elektrodistibuciju u Čačku gde mi se javio čovek i rekao: ’’ Gospođo, ja ni ne znam gde Vam je ta Ivanjica. – kaže Jelena Drndarević iz naselja Dubrava kod Ivanjice.

IL-eps-ivanjcia-sneg-1 Meštani Ivanjice ogorčeni, problemi sa strujom česti a dežurni službenici neshvatljivo drski

Meštani ovog zaseoka ne samo da su revoltirani, nego su i u strahu šta donosi loše vreme jer niko nema sluha za njihove probleme.

-Već šest meseci kablovi od struje stoje razvučeni po zemlji u šumi, niko ne može da dođe to da popravi. Kada nema jedne faze ostajemo i bez grejanja, a i pumpe za vodu ne mogu da rade pa nemamo ni vodu. – priča Jovan Drndarević.

Da li je Ivanjica zaista tamo gde je nekada Nušić smestio u svojim delima? Ako je suditi po ponašanju pojedinaca, ’’kraj sveta’’.

You may also like...

2 Responses

  1. Genoje kaže:

    Nisu krivi radnici vec njohovo nesposobno rukovodstvo .

  2. Predrag kaže:

    Manje kafenisanja u radno vreme u Dreams-u i više terenskog rada i neće biti problema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *