Profesor dr Vladimir Koprivica – “Sve sa decom je pogrešno što nije igra i ljubav” (VIDEO)

Profesor dr Vladimir Koprivica održao je u Ivanjici stručno predavanje na temu osnove teorije i metodike sportskog treninga. Poseban akcenat stavljen je na rad sa decom, gde se pre svega govorilo o uticaju vežbanja na razvoj mladog organizma, ne samo kao osnove za postizanje rezultata već načina razvoja zdravog organizma i biopsihosocijalnog života.

Sve sa decom je pogrešno što nije igra i ljubav, istakao je profesor dr Vladimir Koprivica dodajući da je ’’zločin’’ i ubijanje talenta po svaku cenu od dece tražiti rezultat.

Motivacija je jedan od ključnim faktora u sportu pa se na tom polju mora dosta raditi. Lično motivisan čovek može uticati na druge da zavole i posvete se nečemu, u ovom slučaju sportu, rekao je prof. dr Koprivica.IL-Vladimir-Koprivica-predavanje- Profesor dr Vladimir Koprivica - "Sve sa decom je pogrešno što nije igra i ljubav" (VIDEO)

Predavanje profesora dr Vladimira Koprivice u Ivanjici izazvalo je veliko interesovanjen sportskih radnika jer njegovo znanje i životno iskustvo je od neprocenjive vrednosti u radu sa sportistima svih uzrasta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *