Vojvođani oduševljeni Nušićijadom

Štand Nušićijade u centru Novog Sada, koji su osim propagandnog materijala i suvenira krasili kostimirani volonteri, bio je jedan od posećenijih u okviru regionalne kampanje “Dani Srbije u regionu – Vidi Srbiju jer je na dohvat ruke”.  Novosađani su i ovaj put  pokazali veliko interesovanje za ivanjički festival. Nisu skrivali oduševljenje vizuelnim identitetom Nušićijade, koji su na jedinstven i prefinjen način dočarali mladi volonteri a čitava promocija protekla je  u znaku vedrine, druženja sa mnogobrojnim posetiocima i velikog interesovanja medija.

  • Nušićijada je već postala prepoznatljiv brend u Vojvodi. Za ivanjički festival vlada veliko interesovanje a ove godine promocija je bila posebno značajna jer je upriličena u okviru karavana Turističke organizacije Srbija kao jedna od pet najboljih manifestacija u našoj zemlji. Prema interesovanjima posetioca stiče se utisak da će ove godine u Ivanjici biti puno gostiju iz Novog Sada i drugih vojvođanskih gradova.-kaže menadžer TO Ivanjica, Miloje Ostojić.

IL-nusicijada-promo-NS Vojvođani oduševljeni Nušićijadom

Ovogodišnja Nušićijada biće u znaku pola veka od začetka festivalskog humora i zabave u Ivanjici pa će osim standardnih sadržaja njeni posetioci moći da vide polučasovni dokumentarni film sa bogatom arhivskom građom ali i svedočenjima glumaca, rešisera i drugih aktera nekadašnjih Nušićijada kao i onih koji današnji festival čine jedinstvenim na turističkoj i kulturnoj mapi Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *