Remi, dva poraza i pobeda, saldo su dosadašnjih priprema Javor Matisa

Fudbaleri Javor Matisa odigrali su četiri pripremne utakmice, sa komšijama iz Lučana (1-1), Mladost iz Podgorice (0-1), Rumunski Gaz Metan (0-1) i Budućnost iz Podgorice (1-0).

Šef stručnog štaba, Srđan Vasiljević,  načelno je zadovoljan kako protiču pripreme.

  • Sve četiri utakmice bile su korektne i ekipa je pokazala određeni nivo kvaliteta kao i čvrst karakter. Međutim, ono što bih želeo da naglasim je činjenica da smo mi na sredini pripremnog perioda kada su momci najumorniji i ja ne očekujem da u toj fazi oni budu na nivou kvaliteta igre na kom će biti kada krene takmičenje. Sigurno je da su sve pripremne utakmice imale svoje dobre i loše strane. Ne bih se preterano osvrtao na ove pozitivne stvari, važno je da kritički sagledamo nedostatke i eliminišemo ih kroz budući trenažni proces.-kaže Vasiljević.

Ivanjičani su uspeli da savladaju ekipu Budućnosti iz Podgorice golom Obadovića i to je ono što Vasiljevića raduje obzirom da im je realizacija slabija strana.

  • Konkretno, kada je reč o utakmici protiv ekipe ’’Budućnosti’’ iz Podgorice, zadovoljan sam kako je moj tim odigrao. Veći deo utakmice je tekao prema planu ali ono što nas brine je realizacija i svakako bi u narednom periodu trebalo staviti akcnat na to i naći rešenje. Napominjem, u budućem periodu moramo razmišljati o dovođenju dva kvalitetna igrača na određenim pozicijama koji će pomoći da se podigne nivo igre i olakša status u superligaškom takmičenju.-zaključio je Vasiljević.

IL-pripreme-javor-matis-zlatibor Remi, dva poraza i pobeda, saldo su dosadašnjih priprema Javor Matisa

Sledeću kontrolnu utakmicu ivanjičani igraju u ponedeljak 3.jula u 18 časova na Tari sa ekipom kruševačkog Napredka.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *