Obaveštenje Predškolske ustanove ”Bajka” iz Ivanjice

POŠTOVANI  SUGRAĐANI,

Zbog odluke o proglašenju vanrednog stanja  u Republici Srbiji i odluke o prekidu rada svih predškolskih ustanova , želimo da vas obavestimo o merama koje smo preduzeli i aktivnostima koje  planiramo, u narednom periodu.Prateći Uputstva Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja(od 18.03.i 23.03.2020.godine),obaveštavamo Vas:

1.U Ustanovi je dežurni telefon 063/663-418 svim radnim danima u periodu od  09 do 17 časova. Pozivom na njega možete dobiti sve informacije  , vezane za  upisa dece u PU „Bajka“ u Ivanjici, kao i prijave na ,,tzv.listu čekanja . Upis dece u Ustanovu će, iz tehničkih razloga, biti odložen do daljnjeg,o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni na našem sajtu

www.vrtic-ivanjica@co .rs

2.Informacije vezane za uplate duga, kao i informacije o načinu uplate, roditelji mogu dobiti od blagajnika svakoga ponedeljka u periodu od 10 do 12 časova na telefon 662-796.

3.Strankama je za vreme vanrednog stanja strogo zabranjen ulazak u Ustanovu.

4.Prostorije sva tri objekta su detaljno očišćene i dezinfikovane u periodu od 16.03. 20.03.2020.godine.

5.Hrana koja je zatečena u kuhinjskim magacinima, predata je  Crvenom krstu Ivanjica, kao pomoć najugroženijim porodicama.

IL-Vrtic-dva Obaveštenje Predškolske ustanove ''Bajka'' iz Ivanjice

6.Vaspitači i medicinske sestre-vaspitači su formirali Viber grupe sa roditeljima dece, iz svojih grupa, putem kojih će ih blagovremeno obaveštavati  o predlozima aktivnosti, materijalima i načinima realizovanja, a u cilju lakšeg animiranja dece i stvaranja pozitivne atmosfere u porodici, za vreme vanrednog stanja. U rad grupa su uključeni i stručni saradnici naše Ustanove. Vaspitno i stručno osoblje radi od kuće i na grupe im možete slati predloge, sugestije, kao i dokaze rada sa decom u vidu fotografija i snimaka,izjava itd….

Za početak, predlažemo da pogledate preporuke UNICEF-a na sledećem linku https://www.unicef.org/serbia/medija-centar/vesti/kako-razgovarati-sa-detetom-o-pandemijinovog-korona-virusa-covid-19 koje vam mogu biti značajne za prevladavanje stresnih situacija i na koji način možete razgovarati sa detetom o aktuelnoj pandemiji virusa korona.

Hvala vam na razumevanju i strpljenju! Budite pozitivni, uživajte u vremenu koje provodite sa svojim porodicama! Poštujte preporuke Vlade srbije! Vodite računa o higijeni! U nadi i želji da se što pre vidimo, da svi zajedno budemo zdravi i uživamo u životu, voli vas vaša PU „Bajka“.

 I MOLIMO VAS    OSTANITE  KOD  KUĆE   

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *