Evo gde su postavljeni mobilni kanisteri i cisterne sa vodom

Iz JKP “Ivanjica“ obaveštavaju građane da su mobilni kanisteri sa vodom postavljeni na Mrkočevcu, Vidiku, kod Stilove kafane, u Lugu, Šljivićima, Senjaku, Bukovici i pored Jugopetrolove pumpe. Cisterna sa vodom nalazi se i kod bolnice.

Podsećamo, zbog čišćenja cevovoda od zaostalog mulja natalaženog tokom junskih poplava, od juče dolazi do povremenih prekida u snabdevanju a pojedini delovi Ivanjice potpuno su bez vode.

IL-Vodovod-ciscenje-cevovod-voda Evo gde su postavljeni mobilni kanisteri i cisterne sa vodom

Ekipe rade pojačanim intezitetom i očekuje se da vodosnabdevanje bude uskoro normalizovano.

U međuvremenu se mole privredni subjekti i građani da se racionalno ponašaju i štetde vodu dok se ne stabilizuje snabdevanje.

You may also like...

4 Responses

 1. Прле kaže:

  Kod Stilove kafane postavljen je kanister od 200 litara za onoliko naselje od nekoliko hiljada stanovnika. Kanister se isoraznio za 15 minuta.

 2. Milica kaže:

  Sramota koliko nas lazu.. posle ce da uvedu vanredno stanje zbog korone i suge…

 3. Ana kaže:

  Da li cemo mi u Ivanjici poceti da zivimo u 21 veku? Relativno skoro nismo imali vodu 12 dana sad kao ciste cevi… zar nisu cevi ociscenje pre nego sto nam je voda pustena kad je bio lvar zbog poplava? Sutra nemamo struju? Jel treba da kopamo bunare po kucama i da palimo fenjere? Da kuvamo na sred kuce? O cemu se vise radi?

 4. Vlade kaže:

  Daj bre nemoj da lažete ovaj narod, od juče pišete da ima cisterni sa vodom na vidiku i mrkočevcu, a zapravo ih nema nigde, tek se danas setili genijalci da postave cisterne… Jok čekajte da se ošugamo, skroz neozbiljno i neodgovorno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *