INTERVJU: Jelena Tomašević o koncertu u Ivanjici i planovima za 2018.

Nakon koncerta u Ivanjici Jelana Tomašević  nije skrivala zadovoljstvo  jer je atmosfera, kako kaže, bila sjajna.

  • Ovo mi je prvi solistički koncert u Ivanjici, bura emocija sa moje i strane publike, pevali smo zajedno, svaku pesmu  iskreno doživeli i nadam se da ću, nakon ovako sjajnih utisaka, opet imati priliku da gostujem u ovom gradu.  Iznenadila me publika, imaju izuzetan osećaj za moju muziku.  Zaista sam uživala.

Godina Vam je počela lepo, koje su to želje koje biste voleli da ostvarite do kraja 2018-te?

  • Tek je počela 2018. godina, pa ako vam kažem koje su želje, onda mi se neće ostvariti.- kaže  uz osmeh ova popularna pevačica i dodaje: Sećate se kada smo bili deca, sanjamo nešto lepo a onda nam kažu da ne pričamo nikome da bi se san ostvario. Šalim se, svakako da su to neke normalne i realne želje.

IL-jelena-tomasevic-koncert-dk3 INTERVJU: Jelena Tomašević o koncertu u Ivanjici i planovima za 2018.

Kakvi su koncertni planovi?

  • Očekuju nas veoma interesantni koncerti, sa Novosadskim big bendom u Sarajevu 27. aprila, nakon toga sa norveškom multinacionalnom grupom koja se bavi balkanskom  i evropskom muzikom  krajem aprila u Švedskoj i Norveškoj, izuzetno se radujem koncertima u nemačkoj operi sa Gudačima Svetog Đorđa 1. i 2. juna, tako da sam zaista zadovoljna jer su to čarobni trenuci puni emocija.

Može li publika da očekuje uskoro novu pesmu Jelene Tomašević?

  • Spremam novi singl a želja mi je da što pre završim album koji sam započela. Reč je o izvornoj muzici jer sam se još kao dete bavila njom u kragujevačkom Abraševiću i pevačkoj grupi ’’Smilje’’,  tako da i danas koristim priliku na koncertima  da otpevam nekoliko izvornih pesama. Eto, otkrila sam vam jednu od želja za 2018. godinu.

IL-jelena-tomasevic-koncert-dk2 INTERVJU: Jelena Tomašević o koncertu u Ivanjici i planovima za 2018.

Ostali ste verni kvalitetu, umnožavate publiku, slušaju Vas sve generacije, u čemu je tajna uspeha?

  • Imam sreću da se bavim muzikom koja je kvalitetna a slušana. Pesme ’’Jutro’’, ’’Okeani’’, ’’Oro’’, ’’Ime moje’’ su pop zvuk ali u sebi imaju motive tog nekog folklora  sa vrlo malo primesa ali dovoljno da budu drugačije. Oprobala sam se i u elektro popu sa pesmama  ’’Radio svira za nas’’, ’’Vertigo’’, ’’Život u koferima’’, ceo taj drugi album je neki moderniji zvuk. Ljudi su to takođe prepoznali i lepo prihvatili ali najviše volim kada pevam balade. Zahvalna sam i ’’Pinkovim zvezdicama’’  koje su doprinele da me deca zavole. Imati decu kao publiku je najlepše.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *