Predsednik Vučić na otvaranju Gold gondole na Zlatiboru (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas  prisustvuje svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru. Vučić je rekao da je na Zlatibor došao da podrži važan projekat i da kaže koliko se raduje svakom uspehu koji donosi dobro našoj zemlji.

il-vucic-otvaranje-gold-gondole Predsednik Vučić na otvaranju Gold gondole na Zlatiboru (FOTO)

– „Od mene nećete čuti da je gondola loša jer je neko drugi izgradio. Ponosan sam na nju i pomoći ćemo koliko možemo oko početne stanice i drugih stvari i ne zanima me ko je na vlasti i ko je imao ideju i ko je na tome radio. Došao sam da čestitam onima koji su to uradili veliku stvar za Srbiju. Tako Srbija mora da funckioniše i da se odnosi“ – rekao je predsednik Vučić.

il-otvaranje-gold-gondole2 Predsednik Vučić na otvaranju Gold gondole na Zlatiboru (FOTO)

Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku opštine Čajetina, Milanu Stamatoviću, i ovom prilikom rekao da se završetak radova na auto-putu do Požege očekuje krajem godine, odnosno do Svetog Nikole.

il-otvaranje-gold-gondole1 Predsednik Vučić na otvaranju Gold gondole na Zlatiboru (FOTO)

Inače, zlatiborska Gold gondola, najduža je panoramska gondola na svetu i jedna je od najvećih investicija opštine Čajetina.

il-otvaranje-gold-gondole- Predsednik Vučić na otvaranju Gold gondole na Zlatiboru (FOTO)

Njena izgradnja koštala je 13 miliona evra, a gradnja je započeta 2016. godine.  Gondola povezuje centar Zlatibora i najviši planinski vrh Tornik preko Ribničkog jezera, u dužini od devet kilometara

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *