Sneg u Ivanjici otežava kretanje, ali i rad nadležnih službi (VIDEO)

Velika količina snega u Ivanjici otežala je saobraćaj, ali i kretanje pešacima. Iako su sve nadležne službe na terenu, građani su pretežno nezadovoljni. U cilju što efikasnijeg i boljeg čišćenja ulica, lokalna samouprava nabavila je savremeno UNIMOG vozilo. Pored toga, iz JKP je angažovalo i druga vozila pa su sve ulice u  Ivanjici prohodne, a intenzivno se radi i na čišćenju trotoara.

Takođe, u Javnom komunalnom preduzeću Ivanjica moguće je uzeti so za posipanje dvorišta. Potrebno je da građani dođu u okviru radnog vremena, ili da se jave dežurnom rukovodiocu ukoliko im so treba nakon 15 časova.

il-ciscenje-snega Sneg u Ivanjici otežava kretanje, ali i rad nadležnih službi (VIDEO)

 

JKP Ivanjica i lokalna samouprava već su apelovali na građane da svoja vozila ne parkiraju nepropisno, kako bi čistači nesmetano mogli da prođu. Ipak, i dalje ima nesavesnih građana koji parkiranjem po trotoaru ne samo da ugrožavaju čišćenje ulica, već i saobraćaj, jer se iza čistača vrlo brzo stvori ogromna kolona vozila.

il-cistac Sneg u Ivanjici otežava kretanje, ali i rad nadležnih službi (VIDEO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Bosko kaže:

    JKP Ivanjica je totalno u rasulu poslednjih godina.Nijedan trotoar po gradu nije ociscen ovih dana,nigde ne mozete da vidite radnike da ciste sneg,osim ovih radnika koji su po kaficima u centru zajedno sa direktorom.Nagurali su osoblja po kancelarijama,a nemeju radnika za ciscenje snega i odnosenje smeca. Smece ne odnose po 10 dana, i to u centru grada, jer je „neprohodno“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *