Još jedno priznanje za publikaciju “Premošćavanja”

Na jubilarnoj, X Izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2017“ koja je održana u sali Kulturnog centra u Leskovcu, publikacija “Nušićijada 2016 – Premošćavanja“ osvojila je prvu nagradu u kategoriji „Višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica“.

Ovo je drugo odlikovanje za ovu publikaciju koja slikovito prikazuje festival održan 2016. godine pod sloganom Premošćavanja. Na XIII Međunarodnom festivalu turističkih publikacija “Kofer slova” održanom u Kruševcu ranije ove godine, festival Nušićijada poneo je takođe prvu nagradu  – “Zlatni kofer” za ovu publikaciju.

You may also like...

3 Responses

  1. Petar kaže:

    Ivanjica nikada do sada nije imala ovakvu kulturnu manifestaciju, na kojoj mogu da joj pozavide i svetske metropole. U ruralnoj zabiti, realno, postoji ovakav dogadjaj i iz godine u godinu sve je bolji. Kapa dole organizaciji! Ovi sto laprdaju i sto bi u najboljem slucaju mogli organizovati seoski vasar, nek crknu!

  2. Gaga kaže:

    Ne znam da li ste u pravu gospodine Bond.!Ne bi bila ovako uspešna da su organizatori bili losi. I svaka cast za sve u organizaciji Nusicijade.

  3. 007 kaže:

    Mislim da je krajnje vreme promeniti organizatore jer ocigledno da nis sposobni za takav deo posla. Treba stati na kraj svima koji od Nusicijade prave ruglo a ne ono sto ona zapravo i jeste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *