Ivanjički motoristi probijali sneg kako bi obradovali Jelenu, Luku, Vlada, Bilju… (VIDEO)

Božićni praznici su idealna prilika za darivanje, porodično okupljanje i radost. Kada se makar osmeh i malo pažnje pokloni onima koji nemaju dovoljno, onda je to plemenitost i ljudska hrišćanska vrlina.

IL-moto-klub-tocak-akcija-na-bozic Ivanjički motoristi probijali sneg kako bi obradovali Jelenu, Luku, Vlada, Bilju... (VIDEO)

Među onima koji o takvima misle je devetnaest članova Moto kluba „Točak“ iz Ivanjice. Oni su na Božić, u Osonici, dvema porodicama poklonili nameštaj, hranu, kućne potrepštine i paketiće za decu. Ni veliki sneg, ni dubok minus, nisu ih sprečili da terenskim vozilima, jer drugačije ne može, stignu na planirana odredišta i obraduju članove porodica Stevanović i Bažalac.

Ljubivoje Stevanović iz zaseoka Jasik, ima četvoro maloletne dece i živi u više nego skromnim uslovima. Od moto kluba je dobio krevet za dve osobe, hranu i paketiće za decu. Ovi pokloni su im više nego dobrodošli u hladnim zimskim danima.

Vasilije Bažalac ima troje dece. Mašina za veš, poklon Moto kluba „Točak“, neophodno im je potrebna za lakše održavanje higijene.

Odluku o tome kome darivati, moto klub je doneo na predlog ivanjičkog Centra za socijalni rad.

Božić je bio najlepši način da se zahvalimo, pokažemo ljubav i poštovanje. Primer plemenitih ljudi iz Moto kluba „Točak“, trebao bi da posluži i ostalima koji mogu da pomognu onima kojima najviše treba.

You may also like...

4 Responses

  1. Boban kaže:

    Bravo momci, tako se to radi!!

  2. Zires kaže:

    Bravo majstor MITO…

  3. srećko kaže:

    svaka čast mnogo je taki koji potrebuju pomoć samo su skriveni

  4. Centar kaže:

    Bravo momci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *