Sara Đokić pobednica Međunarodnog atletskog mitinga “Bar 2024”

Atletičarka Javora, Sara Đokić, ostvarila je svoju prvu pobedu na tridesetom Međunarodnom atletskom miting “Bar 2024”.  U trci pionirki na 300 metara nastupile su takmičarke iz pet zemalja, a najbolja od njih bila je naša sugrađanka Sara Đokić, koja je ostvarila novi lični rekord sa rezultatom 41, 17.

IL-Sara-Djkoic-Medjunarodno-takmicenje- Sara Đokić pobednica Međunarodnog atletskog mitinga "Bar 2024"

Posle sjajnih nastupa na dvoranskim takmičenjima, prva trka na otvorenom pokazuje da će biti sjajna i u ovom delu sezone:

“Ostvarila sam najveću i najdražu pobedu u svojoj dosadašnjoj karijeri. Oborila sam lični rekord sa 41, 73 na 41, 17 i srećna sam zbog toga. Očekuje me dosta bitnih tamičenja u narednom periodu i ja im sa optimizmom idem u susret”- izjavila je najbolja mlada sportistkinja Ivanjice u protekloj godini.

IL-Sara-Djkoic-Medjunarodno-takmicenje-txt- Sara Đokić pobednica Međunarodnog atletskog mitinga "Bar 2024"

Trener atletskog kluba “Javor” Dušan Orestijević rekao je da je zadovoljan ovim sjajnim rezultatom i načinom na koji su predstavili klub i Ivanjicu.

“Velika pobeda, sjajan rezultat, jedan od najboljih u Srbiji svih vremena u disciplini 300 metara u kategoriji pionirki”- rekao je Orestijević.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *