Promocija košarkaškog kampa “Malina” u Ivanjici (VIDEO)

Bivši reprezentativac i stručni saradnik u reprezentaciji Srbije Marko Marinović zvani Malina posetio je Ivanjicu kako bi promovisao košarkaški kamp koji je osnovao pre tri godine u Čačku. Košarkaški kamp Malina prvi put je održan na leto 2021. godine i bio je promotivnog karaktera sa željom da se skupi sto više dečaka i devojčica željnih druženja i košarke. Kamp se tradicionalno održava početkom jula, i namenjen je dečacima i devojčicama od 9 do 17 godina.

Ciljevi kampa Malina su da se doprinese razvoju individualnih sposobnosti učesnika kako u tehničkom tako i taktičkom smisu. Stvaranje timskog duha i sklapanje novih prijateljstva uz navikavanje na disciplinu i požrtvovan rad. Pažnja i briga o svakom pojedincu tokom trenažnog procesa, a opet pružanje zadovoljstva u treningu i takmičenjima kao i ispunjeno slobodno vreme raznoraznim zabavnim i edukativnim sadržajima.

il-malina-kamp Promocija košarkaškog kampa "Malina" u Ivanjici (VIDEO)

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem mejla [email protected] ili pozivom na +381 642723 365. Kontakt osoba je Nikola Keljević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *