Ivanjica – Boks spektakl “Ivanjički pobednik”

Osamnaestog juna u Ivanjici, u sportskoj hali Crnjevo, održaće se turnir u boksu “Ivanjički Pobednik”, u organizaciji sportskog kluba My Gym Ivanjica.

Turnir će okupiti najbolje mlade nade boksa iz cele Srbije. Pored 6 domaćih, na turniru će nastupiti i 24 gostujuća boksera tako da publiku očekuje ukupno 15 borbi.

Po prvi put, pred domaćom publikom nastupiće i aktuelni omladinski prvak države Uroš Veljović, član omladinske bokserske reprezentacije Srbije i osvajač nekoliko medalja na međunarodnim turnirima.  Takođe, po prvi put u Ivanjici, na turniru će se održati i revijalni meč u ženskom boksu.

Pored boksa, publika će moći da uživa i u nastupu Kapoere – brazilskoj borilačkoj veštini nastaloj u 16. veku. U Kapoeri, borbene tehnike su kamuflirane u lep, moćan akrobatski ples, podržan tipičnom kapuera muzikom i pesmama koje određuju tempo igre, od bezopasnih razmena tehnika do opasnih, snažnih udaraca.

Zvanično merenje održaće se 18. juna u Hotelu Park u Ivanjici, sa početkom u 10h, dok je početak turnira zakazan za 14 časova.

Ulaznice za turnir posetioci će moći da nabave na samom ulazu u halu po simboličnoj ceni od 250 dinara.

Vidimo se u Ivanjici, 18. juna na boks spektaklu!

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu turnira: https://ivanjickipobednik.rs/

Plakat-web-901x1024 Ivanjica - Boks spektakl "Ivanjički pobednik"

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *