KZM Ivanjica realizuje projekat sa ciljem uključivanja osoba sa invaliditetom u redovne aktivnosti (VIDEO)

Kancelarija za mlade opštine Ivanjica u saradnji sa Akademskom inkluzivnom asocijacom realizuje projekat pod nazivom “Razvoj standarda inkluzivnih politika za uključivanje mladih sa hendikepom u aktivnosti Kancelarija za mlade”. U okviru projektnih aktivnosti danas su imali sastanak sa Kancelarijama za mlade ih Čačka, Bajine bašte, Knića i Kragujevca sa ciljem da se napravi model kako bi se osobe sa invaliditetom uključile u redovne aktivnosti omladine.

Projekat finansira Ministartvo turizma i omladine, a realizuje se u partnerstvu sa Nacionalnom asocijacijom Kancelarija za mlade Republike Srbije.

IL-Inkluzija-KZM- KZM Ivanjica realizuje projekat sa ciljem uključivanja osoba sa invaliditetom u redovne aktivnosti (VIDEO)

Naredne projektne aktivnosti podrazumevaju trodnevni trening aktivista Kancelarija za mlade na Zlatiboru, a kraj projekta obeležiće završna konferencija u Beogradu, nakon čega sledi štampanje priručnika koji će služiti za osnaživanje omladinskih oganizacija za sprovođenje podrške za aktivno učešće mladih sa hendikepom u svojim aktivnostima.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *