Skupštinsko zasedanje u Ivanjici u znaku Golije, gradskog parka i organizacije saobraćaja u gradu (VIDEO)

Današnje skupštinsko zasedanje u Ivanjici obeležila je prvenstveno polemika oko organizacije saobraćaja u samom gradu, nedostatka parking prostora kao i mogućnosti postavljanja novih usporivača brzine kao jedini način da se zaustave bahati vozači koji ugrožavaju živote drugih učesnika u saobraćaju. Takođe dosta pažnje posvećeno je problemu  gradskog parka u Ivanjici pa se diskutovalo o načinu i mogućnostima da on zbog svih građana ove opštine pređe u vlasništvo lokalne samouprave.  Zeleno svetlo dobio je predlog odluke o dopuni plana detaljne regulacije za SKI Centar Golija na području ivanjičke opštine.

Podršku za novi direktorski mandat dobila je dosadašnja direktorka biblioteke ’’Svetislav Vulović’’, Emilija Peruničić,  kao i izrada plana detaljne regulacije ’’Rekonstrukcija i izgradnja dela državnog puta Dubac – Luke’’ koji bi bio od velikog značaja jer bi trasu do Kraljeva skratio za trideset kilometara.

IL-Skupstina-Ivanjica- Skupštinsko zasedanje u Ivanjici u znaku Golije, gradskog parka i organizacije saobraćaja u gradu (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *