Krađa na imanju porodice Perišić

Problemi meštana koji borave na Goliji nisu vezani samo za medvede koji u poslednje vreme učestalo, u potrazi za hranom, prave veliku štetu. Naime, porodici Perišić za noć nestao je ceo zasad aronije, ali ovog puta u pitanju je krađa od ljudske ruke.

il-aronija Krađa na imanju porodice Perišić

Perišići iz Ivanjice već godinama redovno posećuju svoju vikendicu na ovoj prelepoj planini, i u svom ograđenom imanju pored različitih voćki imaju i veliki zasad lekovite aronije.

il-aronija1 Krađa na imanju porodice Perišić

„Iako nam je pričinjena velika šteta, više sam potresena činjicom da nam je neko tek tako upao u dvorište i obrao nešto smo smo mi gajili godinama. Aroniju smo zasadili na preporuku, za lične potrebe, u svrhu zdravlja nas, naše dece i unučića, i nismo ni slutili da bi se neko usudio da iskoristi vreme koje nismo tu i uzme nešto tuđe za sebe. Dosta vremena provodimo u vikendici na Goliji i pošto ni ograda nije sprečila kradljivce, jedino rešenje vidimo u postavljanju video nadzora.“- kaže gospođa Perišić.

il-aronija2 Krađa na imanju porodice Perišić

Ovo je jedan u nizu dokaza koliko su ljudi postali bezobzirni i ne poštuju tuđi rad i zalaganje. Za medvede koji su nesvesni koliku štetu pričinjavaju idući za hranom možda će se rešenje i naći, ali za čoveka koji svesno upadne u tuđe dvorište i hladnokrvno uzme nešto što mu ne pripada pitanje je.

il-aronija3 Krađa na imanju porodice Perišić

You may also like...

1 Response

  1. 12/09/2023

    […] – Aroniju smo zasadili na preporuku, za lične potrebe, u svrhu zdravlja nas, naše dece i unučića, i nismo ni slutili da bi se neko usudio da iskoristi vreme koje nismo tu i uzme nešto tuđe za sebe. Jedino rešenje vidimo u postavljanju video nadzora, zaključila je gospođa Perišić za ivanjički portal Info liga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *