Mitrović: Ispunjavamo data obećanja, završeno još jedno igralište za decu u Ivanjici (VIDEO)

Danas je završeno još jedno igralište za decu, u naselju Šljivići, koje je lokalna samouprava finansirala sa 7 000 000,oo dinara. Po rečima predsednika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, do sada su izgrađeni novi sportski tereni i igrališta u osnovnim školama, Kirilo Savić, Milinko Kušić, Tehničkoj i školi u Osonici, radovi u Gimnaziji su u završnoj fazi a među prvima urađeno je igralište u Radaljevu.

Dečica koja su se igrala na prometnoj saobraćajnici u Šljivićima i bila izložena opasnosti zbog vozila koja neprestano prolaze, presrećna su jer su napokon dobila svoj prostor za igru i sportske aktivnosti.

il-igraliste Mitrović: Ispunjavamo data obećanja, završeno još jedno igralište za decu u Ivanjici (VIDEO)

Početkom naredne godine počinje da se gradi igralište u Crnjevu, traži se rešenje oko prostora za dečije igralište u naselju Bedina varoš kao i idejno rešenje za prostor namenjen deci u naselju Grabovica. Završetkom ovih radova biće ispunjeno obećanje koje je lokalna samouprava dala vezano za izgradnju dečijih igrališta i odmah će se pristupiti novim planovima i investicijama za lepši i kvalitetniji život mladih u našoj opštini, rekao je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

il-momcilo-mitrovic1 Mitrović: Ispunjavamo data obećanja, završeno još jedno igralište za decu u Ivanjici (VIDEO)

 

You may also like...

2 Responses

  1. goran kaže:

    jedno od najvecih naselja u ivanjici -senjak nema ni kos za basket

  2. Milutin kaže:

    Divna vest za stanovnike ovog naselja… Za primer: inicijativa i ideja mestana, razumevanje i podrška nadleznih, izrada projekata, strpljenje građana, izvođenje radova i uspesan rezultat, svi su zadovoljni. Svaka cast i građanima i opstini.
    Posle uređenja igrališta OŠ Kirilo S, OŠ Milinko K, Gimnazije, Tehnicke skole, jos jedno igraliste i to u Šljivićima, posle 40 godina igranja na sred raskrsnice kod drugog kontejnera i sumnji mnogih u ovaj ishod … I nema stajanja neka se pripremi naselje Lug, a kada se nađu adekvatne parcele i naselja Kušićan, ŠPIK i Sađavac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *