Spakovali kofere i u potrazi za boljim životom zaustavili se u Močiocima: “Zbogom velegrade” (VIDEO)

Ivanjica – Veoma su retke priče kao što je ova o porodici Popović koja je odlučila da svetla velegrada zameni mirnim i tihim životom u ivanjičkom selu Močioci. Jelena, Nebojša i njihova tri sina itekako su primer da života ima i van Beograda, kako kažu još lepšeg, mirnijeg i bogatijeg prirodnim i ljudskim vrednostima. Kada je u prestonici postalo sve previše brzo, skučeno, skupo i nebezbedno, Popovići su digli sidro i krenuli put zapadne Srbije tražeći svoju mirnu luku. Našli su je u Močiocima kod Ivanjice, sasvim slučajno.

Ljubaznost i širokogrudost ljudi koji su Popoviće dočekali i bili im od pomoći da se skuće, kod ove porodice  ostavila je snažnu emociju.

00194.MTS_.00_00_02_04.Still001 Spakovali kofere i u potrazi za boljim životom zaustavili se u Močiocima: "Zbogom velegrade" (VIDEO)

Iako je Nebojša u Beogradu ostavio stalan posao i sa porodicom se doselio u Močioce gotovo bez ičega osim želje da krene novim putem, straha nema jer je spreman da radi sve od poljoprivrede do drugih ponuđenih posolva.

b313e85f-90c5-48e3-9c3d-7623ba525f3f Spakovali kofere i u potrazi za boljim životom zaustavili se u Močiocima: "Zbogom velegrade" (VIDEO)

Popovići su rodom iz Lazarevca u kome nisu baš živeli srećno detinjstvo. Ali bez obzira na sve muke iz mladosti, kroz koje su prolazi bez podrške porodice, oni su danas napokon srećni. Upoznali su divne ljude, počeli novi život , njihova deca su nasmejana i bezbrižna a svitanja ispod Mučnja za Jelenu I Nebojšu postala su najlepša.

You may also like...

1 Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *