Ivanjica – Devojčicu udario Jugo kod pešačkog prelaza (VIDEO)

Nešto iza 19 časova u užem centru Ivanjice dogodila se saobraćajna nesreća. Na petnaestogodišnju devojčicu dok je prelazila ulicu, kod pešačkog prelaza, naleteo je vozač ”juga”. Kako InfoLIGA saznaje devojčica nije životno ugrožena. Zbrinuta je u ivanjičku hitnu službu sa povredama lica i kolena nakon čega je zbog kompletnije dijagnostike prosleđena u Čačak.

Po rečima očevidaca vozač ”juga” je zakačio devojčicu koja je izgubila ravnotežu i pri pada  zadobila  povrede. Takođe saznajemo da vozač nije bio pod dejstvom alkohola te se precizno ne zna da li je devojčica naglo istrčala pred auto ili je pak vozač nije na vreme.

IL-Saobracajna-nezgoda-Iv-300x142 Ivanjica - Devojčicu udario Jugo kod pešačkog prelaza (VIDEO)

IL-Saobracajna-nezgoda- Ivanjica - Devojčicu udario Jugo kod pešačkog prelaza (VIDEO)

Policija je izvršila uviđaj nakon čega će biti utvrđeni tačni uzroci ove nezgode.

You may also like...

2 Responses

  1. Miso kaže:

    Zar tu nema kamera?

  2. Ana kaže:

    U Ivanjici ne postoji kultura propustanja pesaka na pesackom prevozu, a vozaci niz Javorsku ulicu jure kao sunanuti… Posebno je strasno kada se kamion pun trupaca sjuri niz ulicu bez kocenja i kod Tehnicke skole naglo skrene… Jadno je sto je jedan deo gradjana trazio da se na odredjenim mestima postave “lezeci policjaci” ali su nadlezni organi ostali gluvi na ove molbe… U ukici Venijamina Marinkovica je i te kako potreban veci broj lezecih, a iz Javorske saobracaj moze da se izmesti u Boska Petrovica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *