Donacija Ministarstva poljoprivrede: Poljoprivredna mehanizacija kao deo pomoći malinarima (VIDEO)

Ivanjica – Ministarsvo poljoprivrede u saradnji sa Asocijaciijom malinara Srbije danas je u Ivanjici podelilo 61 donaciju malinarima koji su pretrpeli velike štete nakon elementarnih nepogoda. Donacije su bile u vidu poljoprivredne mehanizacije, među koja su bile freze, atomizeri, prskalice, trimeri koji su dodeljeni malinarima iz raznih krajeva Srbije. Pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićević ovo prilikom istakao je odličnu saradnju sa Asocijacijom malinara Srbije i lokalnom samoupravo i iskoristio priliku da najavi nove donacije u narednom periodu.

Cilj ovakvih donacija jeste da kroz razne projekte poljoprivrednici dobiju što više mehanizacije koja im je potrebna da bi se što više bavili ovom delatnošću.

IL-Donacije-grupna- Donacija Ministarstva poljoprivrede: Poljoprivredna mehanizacija kao deo pomoći malinarima (VIDEO)

Asocijacija malinara Srbije u saradnju sa Ministarstvom poljoprivrede i lokalnom samoupravom nastaviće da kroz ove donacije stimuliše prvenstveno mlade poljoprivrednike kako bi prošili svoju proizvodnju i nastavili da se bave poljoprivredom.

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Donacija Ministarstva poljoprivrede: Poljoprivredna mehanizacija kao deo pomoći malinarima (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *