Asfaltiran put Crvena gora – Međurečje u dužini od 5,5 kilometara (VIDEO)

Asfaltiran je put Crvena gora – Međurečje u dužini od 5,5 kilometara za koji je opština Ivanjica, uz učešće građana, opredelila 45 miliona dinara. Ovaj putni pravac povezuje dve mesne zajednice i veoma je frekventan tokom sezone poljoprivrednih radova, a na njega su meštani čekali punih pet decenija.

Politika lokalne samouprave je da se što više putnih pravaca asfaltira kako bi se izbegao dugogodišnji trend nasipanja puteva, za koji se takođe izdvaja novac, a efekat je kratkoročan, do prve ozbiljne kiše ili snega. Stoga se sistem udruživanja sredstava sa meštanima, tri na jedan dinar, pokazao kao veoma dobar pa će lokalna samouprava nastojati u skladu sa budžetom ali i ozbiljnim investicijama iz Republike da uradi što više putnih pravaca i olakša život ljudima koji žive u ruralnom području ivanjičke opštine.

IL-Crvena-Gora-Medjurecje- Asfaltiran put Crvena gora - Međurečje u dužini od 5,5 kilometara (VIDEO) IL-Crvena-Gora-Medjurecje-1 Asfaltiran put Crvena gora - Međurečje u dužini od 5,5 kilometara (VIDEO)

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Asfaltiran put Crvena gora - Međurečje u dužini od 5,5 kilometara (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *