Ivanjica – Javna rasprava za sve zainteresovane o Planu razvoja opštine 20.juna

Pozivaju se građani, udruženja, stručna i ostala javnost da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Plana razvoja opštine Ivanjica za period 2023-2030. godine

Predlozi, primedbe, sugestije građana i ostalih učesnika u javnoj raspravi mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili poštom na adresu: Venijamina Marinković br. 1 ili ličnom dostavom na pisarnicu Opštine Ivanjica – sa napomenom na koverti: „Za javnu raspravu o Nacrtu Plana razvoja opštine Ivanjica za period 2023-2030. godine”, najkasnije do 29.06 2023. godine do 14,00 časova

Predlozi se dostavljaju na Obrascu koji se može preuzeti na internet stranici opštine www.ivanjica.gov.rs , ili u prostorijama opštine.

Javna rasprava za zainteresovane koji nisu u mogućnosti da primedbe i sugestije dostave u pisanom ili elektronskom obliku će se organizovati u sali Skupštine opštine Ivanjica u utorak 20.06.2023. godine u periodu od 11,00 do 13,00 časova.

Po okončanju javne rasprave opština Ivanjica će analizirati sve predloge, primedbe i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti Izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu Plana, koji će biti objavljen na internet stranici Opštine u roku od 15 dana od okončanja javne rasprave.

Opština Ivanjica

IL-Ivanjica-dron- Ivanjica - Javna rasprava za sve zainteresovane o Planu razvoja opštine 20.juna

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *