Bez puta Bojovićima i Vasiljevićima nema opstanka na ognjištu (VIDEO)

Ivanjica – Iako se lavovski bore da ostanu na svojim ognjištima u bespućima planinskih predela ivanjičke opštine, meštanima zaselaka Bojovići i Vasiljevići u Mesnoj zajednici Kovilje, bez puta, kažu, nema života. Prošlogodišnje nasipanje i popravka ovog putnog pravca, zbog konfiguracije terena i obilnih kiša, nisu ostavili dugotrajnijeg efekta pa su rupe, osuline i odroni na sve strane. Ljudi ovde žive od malina pa kako dolazi nova sezona popravka puta im je od vitalnog značaja.

Lokalna samouprava ovih dana započeće sređivanje i nasipanje atarskih i nekategorisanih puteva kako bi meštanima omogućila nesmetan prolaz pred predstojeću sezonu malina. Vremenske prilike dosta im otežavaju posao ali se nadaju da će većina putnih pravaca biti urađena, među njima i put prema Bojovićima i Vaseljivićima čija dužina je blizu deset kilometara.

il-put-kovilje- Bez puta Bojovićima i Vasiljevićima nema opstanka na ognjištu (VIDEO)

il-los-put-2 Bez puta Bojovićima i Vasiljevićima nema opstanka na ognjištu (VIDEO)

 

You may also like...

1 Response

  1. 09/06/2023

    […] Iako se lavovski bore da ostanu na svojim ognjištima u bespućima planinskih predela ivanjičke opštine, meštanima zaselaka Bojovići i Vasiljevići u Mesnoj zajednici Kovilje, bez puta, kažu, nema života, piše Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *