Prezentacija konkurisanja na IPARD II program

Opština Ivanjica obaveštava poljoprivrednike da će u subotu, 3. februara 2018. godine, u sali Skupštine opštine Ivanjica, u 16 časova, predstavnici Konsultantska kuće „SIM CERT“ D.O.O. iz Kruševca održati prezentaciju uslova, načina i postupka konkurisanja na IPARD II program.

Cilj ove prezentacije je da se potencijalni korisnici IPARD programa blagovremeno pripreme za konkurisanje. Nakon prezentacije predviđeno je postavljanje pitanja i otvoreni razgovori o postupku konkurisanja.

Ovom prilikom biće predstavljen proizvod HUMUSTIM koji je prvi put prisutan na srpskom tržištu. To je organsko djubrivo koje pored višestrukog pozitivnog delovanja na rast i razvoj biljaka, sprečava negativni uticaj različitih stresnih faktora kao što su: sušenje, smrzavanje, kasne slane, grad, oštećenja od hemijskih preparata prilikom sprovodjenja biljne zaštite. O dejstvu ovog djubriva sa naučnog aspekta  pričaće prof. dr Zora Jugović, prof. dr Miodrag Pantelić i Slađana Borisavljević – specijalista za bezbednost hrane. Pozivamo poljoprivredne proizvođače da prisustvuju ovoj prezentaciji.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *