Veliko interesovanje za Ivanjicu – Vaučeri za subvencionisani odmor doneli 26 miliona dinara (VIDEO)

Novih 100 000 vaučera za  subvencionisani odmor u Srbiji planulo je za samo nekoliko sati. Turisti su pokazali veliko interesovanje za Ivanjicu a samo prošle godine, po rečima direktora Tutističke organizacije, Janka Grbića, zahvaljujući ovaoj akciji u grad na Moravici slilo se 26 miliona dinara.

Specijalna bolnica Ivanjica već ima rezervacije gostiju, najviše iz Vojvodine i Beograda, mada zbog veoma kvalitetne ponude a i sa strane zdravstvenog aspekta, sve je više zainteresovanih turista iz čitave Srbije.

IL-Ivanjica-cijina-zgrada Veliko interesovanje za Ivanjicu - Vaučeri za subvencionisani odmor doneli 26 miliona dinara (VIDEO)

IL-crka-ivanjica- Veliko interesovanje za Ivanjicu - Vaučeri za subvencionisani odmor doneli 26 miliona dinara (VIDEO)

Korisnici vaučera su u obavezi da na šalterima JP ,,Pošta Srbije” podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana odnosno period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne može da bude kraći od 30 dana. Krajnji rok za korišćenje vaučera u iznosu od 5.000 dinara je 20. novembar 2023. godine.

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Veliko interesovanje za Ivanjicu - Vaučeri za subvencionisani odmor doneli 26 miliona dinara (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *