Lučani slave Dan opštine uz glumce, trubače, folkloraše i 357

Povodom Dana opštine Lučani, Kulturni centar opštine Lučani je spremio bogat kulturno-umetnički program. U okviru tri dana proslave ovog značajnog dana za našu opštinu posetioci mogu videti najbolje glumce, čuti najbolje trubače i igrače, čuvare folklorne baštine dragačevskog kraja, ali i uživati u muzici jednog od najboljih bendova o čijim nastupima se i dalje govori.

ČETVRTAK, 8. JUN

Prvog dana, 8. juna s početkom u 20 sati u bioskopskoj sali Kulturnog centra u Guči biće odigrana popularna predstava „Frenki i DŽoni“. Na daskama koje život znače imaćete priliku da pratite lepu ljubavnu priču u izvođenju Slobode Mićalović i Igora Đorđevića. Ulaz je slobodan a besplatne karte možete preuzeti svakog radnog dana u periodu od 07-15 sati u prostorijama Kulturnog centra u Guči.

PETAK, 9. JUN

U petak, 9. juna s početkom u 19 sati, na platou Doma kulture u Lučanima možete prisustvovati bogatom kulturno-umetničkom programu. Od 20 sati podržite mlade trubačke orkestre u okviru Predtakmičenja omladinskih trubačkih orkestara Moravičkog i Raškog okruga za učešće na 62. Dragačevskom saboru trubača.

Nakon proglašenja najboljih, od 21 sat, svojom energijom će atmosferu podgrejati bend „357“ koji je imao jako zapažen nastup na 61. Dragačevskom saboru trubača.

SUBOTA, 10. JUN

Kao po tradiciji, u subotu 10. juna u 10 sati održaće se svečana sednica Skupštine opštine Lučani na kojoj će biti dodeljene nagrade i priznanja istaknutim ličnostima koji su svojim radom doprineli razvoju i promociji opštine Lučani.

Pokrovitelji proslave su: Opština Lučani, MB „Namenska“ Lučani i Kulturni centra opštine Lučani u Guči.

Dan-opstine-Lucani Lučani slave Dan opštine uz glumce, trubače, folkloraše i 357

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *