Dugotrajna kiša uništava seoske puteve u Ivanjici (VIDEO)

Ivanjica – Jaka kiša koja već danima pada izazvala je velike štete na putnoj infrastrukturi u ivanjičkoj opštini. Najgore su prošli seoski nekategorisani putevi. U zaseoku Rokci deo zemlje sa lokalnog puta voda je odnela a na pojedinim mestima nanela je ogromne količine drveća i blata. Danas su stigle mašine koje rade na čišćenju ovog putnog pravca, a kako kažu u lokalnoj samoupravi, već danima se bore sa problemima koje kiša ostavlja za sobom.

-Shvatamo da nije problem samo u našem zaseoku, ali stvarno je kiša napravila haos da nismo mogli doći do kuća. U nedelju nam je slava, i zahvalni smo što su danas došli da nam ovo pročiste. Međutim kiša ne prestaje da pada i svi strahujemo od novih izlivanja.- kaže Ilija Radivojević.

IL-Grbici-rokci- Dugotrajna kiša uništava seoske puteve u Ivanjici (VIDEO)

Dugotrajne kiše izazvale su probleme na više putnih pravaca u ivanjičkoj opštini, na kolovozima ima odrona pa se vozači upozoravaju na oprez za volanom. Lokalna samouprava uvela je dvadesetčetvoročasovno dežurstvo i pozvala građane da se obrate ukoliko su im vremenske nepogode stvorile probleme. Broj telefona je: 064/ 6473-621.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *