Apeli bili uzaludni – zapaljen podzemni kontejner ispred solitera (VIDEO)

Nakon mesec dana od postavljanja podzemnih kontejnera ispred solitera zapaljena je kesa a uzrok je isključivo ljudska nebriga i nepažnja. Neko je u kontejner ubacio žar i izazvao paljenje smeća pa su morali da intervenišu i vatrogasci. Bezbroj puta je apelovano na građane da ne bacaju žar u podzemne kontejnere i do sada su ovu civilizacijsku molbu uvažili svi osim korisnika kontejnera ispred solitera. Hir bahatog pojedinca koji je zapalio kesu koštaće JKP ’’Ivanjica’’ blizu 200 000 dinara.

Podzemni kontejneri ispred solitera rešili su dugogodišnji problem smeća koje je vrlo često završavalo na ulici, kese i otpatke raznosio je vetar, pa je čitava ulica bila smetlište. Sada je rešen dugogodišnji problem ali nekima i to smeta.

IL-podzemni-kontejneri Apeli bili uzaludni - zapaljen podzemni kontejner ispred solitera (VIDEO)

Kako se očigleno ne može osloniti na savest građana ubuduće će na svim lokacijama gde se nalaze kontejneri biti postavljene kamere a nesavesni i bezobrazni pojedinci moraće da nadoknade nanetu štetu. Podsećamo da je opština Ivanjica u dva podzemna kontejnera ispred solitera uložila milion dinara.

You may also like...

1 Response

  1. bata Rale kaže:

    Ukloniti kontejnere smece neka drze na ulazu u stan a komunalije podici deset puta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *