Štafeta pionirki AK ”Javor” u finalu Kupa Srbije

Ženska pionirska štafeta Atletskog kluba ’’Javor’’ Ivanjica finalista Kupa Srbije za 2017. godinu.

U Kruševcu je održano ovogodišnje prvenstvo i Kup Centralne Srbije za pionire-ke na kojem je učestvovalo 37 klubova. Ujedno, ovo takmičenje bilo je i kvalifikaciono za pionirski Kup Srbije.
U sjajnoj trci najboljih pionirskih štafeta regiona, pionirke Javora u sastavu, Andjela Petrović, Katarina Rajković, Vanja Velisavljević i Jovana Bogdanović osvojile su srebrnu medalju ostvarivsi rezultat: 2,41,32.

Ovaj rezultat je bio dovoljan za plasman u finale pionirskog Kupa države koje se održava 16/17.09.2017. godine u Beogradu.
Ovim plasmanom mlade atleticarke Javora su ostvarile veliki uspeh

  • Zadovoljne smo osvajanjem srebrne medalje i plasmanom u finale Kupa Srbije, obećavamo da ćemo i u finalu učiniti sve da ostvarimo dobar rezultat. – izjavile su devojke pred kojima je sjajna budućnost.

Ovo je još jedan veliki uspeh atletičara Javora u 2017. godini koja im je donela više medalja na zvaničnim takmičenjima iz programa Atletskog Saveza Srbije.

IL-atlicarke-javor-stafeta-dule Štafeta pionirki AK ''Javor'' u finalu Kupa Srbije

  • Pred pionirskom štafetom kluba je sjajna budućnost, vreme radi za njih i siguran sam da će odlično nastupiti i u finalu nacionalnog Kupa u Beogradu. Vrlo sam zadovoljan što su atletičari Javora, predvodjeni našom olimpijkom Anom Subotić, postali vrlo ozbiljan tim koji je konkurent na gotovo svim takmičenjima. -izjavio je trener Atletskog kluba ’’Javor’’, Dušan Orestijević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *