Saopštenje Opštinskog odbora Zavetnici

Saopštenje opštinskg odbora Stranke Zavetnici u Ivanjici:

“Obzirom da opštinska vlast često govori kako je opštinski budžet likvidan, Povereništvo Srpske stranke Zavetnici Ivanjica očekuje da se prati primer Beograda, te tako da i deca opštine Ivanjica od sledeće godine imaju besplatan vrtić i besplatne udžbenike.
Poražavajuće je za svakog čoveka kada se oseti zapostavljeno od sopstvene države i mesta u kom živi, kada se oseti građaninom drugog reda, kada vidi da novca ima za sve sem za decu koja jedina predstavljaju budućnost naše zemlje, naroda, tradicije. Ovakva vrsta benefita se može smatrati i jednom olakšicom kada je u pitanju porodični budžet koji je na udaru sve veće inflacije i rasta cena osnovnih namirnica.
Srpska stranka Zavetnici, Povereništvo u Ivanjici smatra da su sva deca Srbije jednako vredna i da svi zaslužuju jednak tretman, bez obzira u kom delu naše države živeli. S toga očekujemo da ovu našu inicijativu prate svi ostali gradovi u Srbiji, kako bi deca širom naše zemlje dobila iste mogućnosti, kao što će imati deca u Beogradu.”

Poverenik Srpske stranke Zavetnici za Ivanjicu
Božidar Vučićević

IL-zavetnici-ivanjica- Saopštenje Opštinskog odbora Zavetnici

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *