Počinje Nušićijada: Svečana akademija i pozorišna predstava večeras u Domu kulture Ivanjica

Ivanjički festival kulture, humora i zabave Nušićijada, počinje večeras Svečanom akademijom koja će biti posvećena jubilejima, 45 godina od emitovanja serije ‘’Više od igre’’ i 110 godina od nastanka FK ‘’Javor’’.  Akademija je u Domu kulture u 20 časova nakon čega sledi pozorišna predstava ‘’Komedija zabune’’ pozorišta Slavija.

Ulaz je besplatan a svi posetioci moći će da uživaju u prigodnom programu i sjajnoj predstavi gde će na pozorišne daske urnebesnu komediju doneti glumci Jelica Sretenović, Nataša Aksentijević, Milica Janketić, Katarina Barjaktarević, Nemanja Janičić, Peđa Damnjanović, Saša Joksimović, Ognjen Drenjanin.

IL-Nusicijada-svecana-2 Počinje Nušićijada: Svečana akademija i pozorišna predstava večeras u Domu kulture Ivanjica

Svečano otvaranje festivala je u petak 26. avgusta  a obilje kulturnog, zabavnog i akademskog programa, na čelu sa Branislavom Nušićem vladaće Ivanjicom do nedelje 28. avgusta.

Festival humora, kulture i zabave večeras će širom otvoriti vrata svim posetiocima u želji da iz Ivanjice ponesu samo najlepše uspomene.

ФЛАЈЕР-унутрашњост-финал-2048x1448-1-1024x724 Počinje Nušićijada: Svečana akademija i pozorišna predstava večeras u Domu kulture Ivanjica

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *