Sjajni rezultati učenika Tehničke škole iz Ivanjice na republičkom takmičenju

Tehnička škola Ivanjica učestvovala je na 24. Republičkom takmičenju Šumarstva i obrade drveta, koje se održavalo u Kraljevu od 8.do 10. aprila 2022. godine.

Učenici Tehničke škole takmičili su se u disciplinama: Tehničko crtanje, Tehnologija materijala, Finalna obrada drveta (kviz), Praktični rad  stolara i Računarska grafika.

U disciplini Tehničko crtanje, učenik druge godine Stefan Popović zauzeo je treće mesto na republičkom takmičenju. Mentor za tehničko crtanje bila je Milka Maričić.

U disciplini Tehnologija materijala, učenik druge godine Ivan Stevanić zauzeo je prvo mesto na republičkom takmičenju. Mentor za tehnologiju materijala  bila je Jadranka Petronijević.

IL-Tehnicka-skola-nagradjeni-ucenici Sjajni rezultati učenika Tehničke škole iz Ivanjice na republičkom takmičenju

U disciplini Finalna obrada drveta (kviz), učenici druge godine Branko Tatović, Stefan Mijailović i Stefan Popović zauzeli su prvo mesto na republičkom takmičenju. Mentori za finalnu obradu drveta bili su nastavnici Dragana Pešić, Milka Maričić i Milan Zlatić.

U disciplini Praktičan rad stolara, učestvovao je učenik druge godine Dejan Gromović. Mentor za praktičan rad stolara bio je Srećko Čaprić.

U disciplini Računarska grafika, učestvovala je učenica treće godine Mladena Jelić. Mentor za računarsku grafiku bila je Dragana Bogdanović.

Tehnička škola je ekipno osvojila treće mesto na Republičkom takmičenju.

IL-Takmicenje-Tehnicka-skola Sjajni rezultati učenika Tehničke škole iz Ivanjice na republičkom takmičenju

Takmičenju su prisustovali direktor škole Mirjana Nenadić, nastavnici: Srećko Čaprić, Dragana Bogdanović, Milka Maričić i Milan Zlatić.

Takmičenje se održalo u Šumarskoj školi Kraljevo. Učenici, nastavnici i direktor škole bili su smešteni u Domu učenika.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *