Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije “Više od igre” (VIDEO)

Ivanjički Festival humora zabave i veselja, Nušićijada, uspešno je promovisan na Beogradskom sajmu turizma. Tema ove kulturne manifestacije koja će od 26. do 28. avgusta slaviti humor, zabavu i pozorišnu umetnost vezana je za četrdesetpetogodišnjicu od prvog emitovanje serije ’’Više od igre’’, koja je većim delom snimana u gradu na Moravici.

Ivanjica je tih godina disala plućima malog Holivuda.  Novo vreme donelo je nova interesovanja, ali ova mala srpska varoš nikada nije prestala da veruje da će se kultura, zdrav humor i gradska zabava, ponovo vratiti na ulice Ivanjice. I tako je bilo pre trinaest godina kada se Nušićijada ponovo rodila. Na krilima starog u bojama novog vremena, dočekala je 2022. godinu.

IL-nusic-prva- Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije "Više od igre" (VIDEO)

Uz već prepoznatljiv lik Nušića, glumc Milana Milosavljević, promociji u Beogradu prisustvovala je i čuvena ’’babica’’ iz serije ’’Više od igre’’, glumica Ljiljana Dragutinović.

Buru emocija izazvao je trenutak kada su volonteri Nušićijade izneli tortu sa likom ’’babice’’.

IL-Nusic-MM-Ljiljana- Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije "Više od igre" (VIDEO) IL-Ljiljana-Dragutinovic-i-Milan-Milosavljevic- Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije "Više od igre" (VIDEO)

Publika je imala priliku da uživa u sjajnom izvođenju prepoznatljivih instrumentala braće Pejović i gradskim igrama KUD-a ’’Moravica’’ iz Ivanjice.

IL-kud-moravica- Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije "Više od igre" (VIDEO) IL-kud-i-volonterke- Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije "Više od igre" (VIDEO)

’’Više od festivala’’ slogan je pod kojim će se odvijati ovogodišnji festival Nušićijada pa su svi ljubitelji humora, kulture i dobre zabave viđeni u Ivanjici od 26. do 28. avgusta 2022. godine.

IL-nus-volonteri- Ljiljana Dragutinović emotivno o Ivanjici i snimanju serije "Više od igre" (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *