Lazović: ” Sa svim klubovima gradimo prijateljske odnose. Ograđujemo se od negativnih natpisa u medijima”

Iako su događaji sa prošlonedenjne utakmice Javor Matis-IMT još uvek glavna tema razgovora u Ivanjici,  predsednik Javor Matisa Dragomir Lazović dao je izjavu kojom se stavlja tačka na pomenute događaje.

Javor Matis se ograđuje od svih natpisa  koji su se pojavili  u sredstvima javnog informisanja,posle prošlonedenjne odigrane utakmice u Ivanjici. Posebno iritira pominjanje u medijima ekipe  Mladost  GAT iz Novog Sada  u negativnom kontekstu  i ističem sledeće:

„Niko i nikad iz našeg kluba nije dao nikakvu izjavu vezanu za ekipu iz Novog Sada. Naš klub ima dobre odnose sa svim klubovima iz lige i bilo kakvo povezivanje u negativnom kontekstu  u suprotnosti je sa stavovima našeg kluba.  Naš klub godinama  grad dobre sportske odnose  sa klubovima u  bilo u kom rangu da se takmiče. Sve klubove dočekujemo i ispraćamo prijateljski. To je nešto na šta smo ponosni i što ćemo i ubuduće raditi. A  što se tiče poslednje utakmice sa ekipom IMT iz Beograda i izjava koje se pominju upućenih iz Beograda, neću komentaristati. Službena lica dostaviće izjave o odigranoj utakmici i  navodnim incidentima, i to je za nas jedino merodavno“  -izjavio je predsednik Javora.

IL-dragomir-lazovic-javor-matis Lazović: " Sa svim klubovima gradimo prijateljske odnose. Ograđujemo se od negativnih natpisa u medijima"

Ovom izjavom Javor ostaje dosledan da svi nastali problemi treba da se rešavaju na nivou nadležnih organa.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *