Nova havarija na cevovodu – radovi se nastavljaju i tokom noći (VIDEO)

Iako su svi sa nestrpljenjem očekivali  da nakon današnjeg  prespajanja magistralnog cevovoda voda uskoro poteče iz slavina, nažalost pojavili su se novi problemi. Havarija na cevi koju je voda probila ličila je na manju eksploziju a svom srećom niko od radnika koji danonoćno rade na otklanjanju kvarova nije povređen.

Radovi se nastavljaju i tokom noći a osim radnika JKP ’’Ivanjica’’ u pomoć su pritekli i pojedini ivanjički privrednici sa mehanizacijom i ljudstvom.IL-pucanje-cevi- Nova havarija na cevovodu - radovi se nastavljaju i tokom noći (VIDEO)

Ukoliko tokom noći i jutra otklone novonastali kvar, iznova će pokušati da uspostave sistem vodosnabdevanja.

You may also like...

2 Responses

  1. Dragan kaže:

    Ta ,,eksplozija“ naziva se hidrodinamički udar i posledica je naglog uključenja ili isključenja dovoda vode. Izučava se do detalja u hidraulici. Desila se u Kragujevcu pre dvadesetak godina, a za analizu i otklanjanje posledica bio je angažovan prof. dr Branko Obrović, dipl. mašin. inž, vrhunski hidrauličar. Imao sam čast da mi bude profesor na Mehanici fluida.

  2. Milorad kaže:

    E Ivanjica šta dočeka pa Lale Sekulić (iako ga nisam simpatisao-moja lična stvar) bi to uradio od njegove vikendice gde je bila za samo jednu noć.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *