Ivanjičanin uzgajao marihuanu u saksijama – Policija otkrila labaratoriju kanabisa u porodičnoj kući

Ivanjica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa policijskim službenicima iz Ivanjice, otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili B. M. (34) iz Ivanjice, saopštio je danas MUP.

B.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlljanje u promet opojnih droga.

Policija je u porodičnoj kući u Ivanjici pronašla improvizovanu laboratoriju sa saksijama kanabisa, opremu za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, vagicu za precizno merenje i drobilicu sa tragovima billjke za koju se sumnja da je marihuana.

IL-Marihuana-Ivanjica Ivanjičanin uzgajao marihuanu u saksijama - Policija otkrila labaratoriju kanabisa u porodičnoj kući

Tom prilikom zaplenjeno je i oko 150 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 100 grama delova stabljika za koje se sumnja da su stabljike kanabisa i 10 grama pečuraka sumnjivih na psihoaktivne pečurke.

Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Izvor: Blic/InfoLiga

You may also like...

1 Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *