Aplikacija „Siuvs Mobile“ aktivna i u Ivanjici, evo koje vam prednosti donosi

U sklopu projekta Nacionalnog programa za upravljanje rizikom od elementarnih nepogoda, kreirana je aplikacija „Siuvs Mobile“ i na taj način građanima je omogućeno da svakodnevno prate objedinjeni sistem servisnih informacija i informacija o upravljanju rizikom u vanrednim situacijama.
Preko ove aplikacije Opštinski štab za vanredne situacije će informisati građane o izdatim upozorenjima, donetim merama i naredbama kao i aktivnostima koje sprovodi Štab pre i za vreme proglašenja vanredne situacije. Takođe preko ove aplikacije lokalna samouprava i javna preduzeća opštine Ivanjica će obaveštavati građane koji su instalirati aplikaciju o stanju na putevima, prekidima u saobraćaju, izmeni režima saobraćaja. Obaveštenja će dobijati iz JKP „Ivanjica“  o kvarovima na vodovodnoj mreži i prekidima vodosnabdevanja stanovništva, a od Elektrodistribucije vezano za stanje niskonaponske mreže i prekida snabdevanja stanovništva električnom energijom. Preko ove aplikacije građani će dobijati servisne informacije od ostalih ustanova i javnih preduzeća koje su od značaja za život i rad građana naše opštine.

IL-Instalacija- Aplikacija „Siuvs Mobile“ aktivna i u Ivanjici, evo koje vam prednosti donosi
Preko ove aplikacije moći će da se prijave građani koji žele da volontiraju za vreme vanredne situacije i tako pomognu u što bržem otklanjanju posledica elementarnih nepogoda.
Instaliranje aplikacije je besplatno i vrlo jednostavno, na Play prodavanici se unese Siuvs Mobile, aplikacija se instalira na telefon i klikom na plavi kružić u donjem desnom uglu otvara se padajuće meni gde klikom na Prijava odaberete opštinu Ivanjica nakon čega ste prijavljeni za prijem obaveštenja.
Preuzimanje aplikacije – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siuvsMobile

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *