Saobraćajna nezgoda kod Špika (VIDEO)

U naselju Bedina Varoš, kod fabrike Špik, večeras oko 22 časa dogodila se teža saobraćajna nezgoda u kojoj, samo zahvaljujući sreći, nije bilo teže povređenih. Zvaničnu informaciju o tome kako je došlo do sudara nismo uspeli da dobijemo jer policija još uvek vrši uviđaj. Prema svedočenju meštana oba automobila kretala su se iz pravca Lučke Reke. Do nezgode je došlo tokom preticanja pri čemu se jedan automobil zakucao u obližnji lampion, a drugi se zaustavio par metara dalje u suprotnoj traci.

Inače ova deonica puta je veoma rizična i zbog brze vožnje se često dešavaju saobraćajne nezgode. Meštani su u nekoliko navrata upozoravali na probleme koji su gotovo svakodnevni, lokalna samouprava je postavila i saobraćajne usporivače ali očigledno je da se mnogi ne pridržavaju propisa.

IL-Spik-nezgoda-1 Saobraćajna nezgoda kod Špika (VIDEO)

Zašto je večeras došlo do ove nezgode utvrdiće nadležni organi. Apel vozačima je da se pridržavaju pravila, smanje brzinu i budu maksimalno oprezni za volanom, posebno na ovoj deonici koja iz dana u dan postaje sve opasnija.

IL-Spik-nezgoda-2 Saobraćajna nezgoda kod Špika (VIDEO) IL-Saobracajna-nezgoda- Saobraćajna nezgoda kod Špika (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *