Nova muzička čarolija ”Pogled od kristala” – Vladimir Vještić Vlaad (VIDEO)

Note obojene nestvarnom emocijom u savršenom skladu slike i tona nežno su prošarale muzičku scenu Srbije.  Naš dragi Ivanjičanin, Vladimir Vještić Vlaad, objavio je za PGP RTS novi spot za pesmu “Pogled od kristala”.

Kompletan je autor ovog muzičkog ostvarenja (uz koaranžerski doprinos Zorana Tutunovića). Režirao je i spot, čiji je  direktor fotografije i montažer Miloš Gavrić. Kameru i dron u Bugarskoj “vozili” su Srđan Grčić i Bojan Milivojević. Sjajni glumci koji su dočarali svu topline pesme ‘’Pogled od kristala’’ su Aleksandar Dimitrijević i Svetlana Mićunović.

Podsećamo Vladimr je 2017. godine, po nagovoru prijatelja iz afričkog plemena Ngambaye, pred Novu godinu snimio kafansku pesmu ‘’Sitno brojim’’ koja je postala hit tamburaškog repertoara.

Godinu dana kasnije, novi zvuk doneo je miris starih vremena podsećajući na ex yu rock hitove, u pesmi ‘’Još jedan dan bez tebe’’.

Novo, sjajno muzičko ostvarenje Vladimira Vještića Vlaad-a, ‘’Pogled od kristala’’ izaziva čaroliju zbog koje morate hodati na prstima, da je slučajno ne razbijete.

IL-Aco-i-VLAAD- Nova muzička čarolija ''Pogled od kristala'' - Vladimir Vještić Vlaad (VIDEO)

 

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *