Ćurčić ne gubi vreme – Odita i Eliomar nova pojačanja FK Javor Matisa

Fudbalski klub Javor predstavio je Eliomara Silvu i Obioru Oditu kao prva pojačanja za novu sezonu.

Lica dobro poznata fudbalskoj javnosti u Srbiji ponovo će nositi dres kluba koji ih je afirmisao i u kojem su započeli svoju evropsku fudbalsku priču, tokom koje su, između ostalog, branili boje i beogradskog Partizana.

Eliomar je u Javor Matisu nastupao u dva navrata – od 2008. do 2013. i od 2015. do 2018. U prvom navratu odigrao je 101 utakmica i postigao 11 golova, nakon čega je prešao u Partizan. U drugom boravku u Ivanjici nastupio je u 86 utakmica i postigao 7 pogodaka. Igrao je i za Partizan, Mladost, Inđiju, Zlatibor, Kečkemeti, Larisu, Široki Brijeg i Pierikos. U narednoj sezoni imaće  priliku da uđe u krug fudbalera koji su dres Javora nosili više od 200 puta.

Među navijačima jedan od omiljenih stranaca koji je nosio dres Javora, Obiora Odita, u Ivanjicu je došao davne 2003. godine i od tada dres Javora nosio u četiri navrata. Ovo mu je četvrti povratak i ukupno peti dolazak u ekipu Javora. Ukupno je u Javoru odigrao 97 utakmica i postigao 24 gola. Igrao je još i za lučansku Mladost, Partizan, Voždovac, Al Ain, Vesterlo, Tjanđin Tedu i Taraz.  I on će imati priliku da postane igrač sa trocifrenim brojem odigranih utakmica za Javor Matis.

Dolazak dva iskusna fudbalera prvi je „posao“ Radovana Ćurčića, koji je od juče zvanično novi sportski direktor kluba.

Odita i Eliomar potpisali su jednoipogodišnje ugovore i predstavljaće velika pojačanja za tim novog trenera, Milovana Milovića.

Izvor: sportnet/InfoLiga

IL-Odita-i-Eliomar-Silva- Ćurčić ne gubi vreme - Odita i Eliomar nova pojačanja FK Javor Matisa

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *