Magija jesenjeg karnevala u Ivanjici (VIDEO)

Predškolska ustanova „Bajka“  po drugi put organizovala je jesenji karneval. Kostimirani mališani uneli su radost i smeh u gradske ulice, kada su na oduševljenje mnogih prodefilovali do parka. Najmlađi su uz pomoć roditelji napravili maske koje prikazuju svu magiju jeseni, dok su u gradskom parku pokazali plesni talenat uz vesele dečije pesme.

Aleksandra Ilić koordinator „Jesenjeg karnevala“ ističe da je u odnosu na prošlu godinu kada su učestvovale 4 grupe, ove godine učešće uzelo čak 11 grupa iz objekata “Zvončica” i “Đurđevak”, kao i pripremna-predškolska grupa iz Crnjeva. Ona je, takođe, rekla da je ovo prilika da se najmlađi druže i provedu vreme na otvorenom.IL-jesenji-karneval-1 Magija jesenjeg karnevala u Ivanjici (VIDEO)

I mališani iz vrtića „Pahuljica“ plesali su u okviru karnevala, a posebno iznenađenje priredila im je lokalna samouprava. Zamenik predsenika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, najmlađe je obradovao voćem, ali najveći osmeh izazvala je maskota Maša, dar Crvenog krsta Ivanjica koji su za mališane odigrali i pozorišnu predstavu ” Devojčica sa šibicama”.IL-jesenji-karneval-2 Magija jesenjeg karnevala u Ivanjici (VIDEO)

Karneval koji pokazuje svu lepotu jeseni pretenduje da postane tradicija naše varoši.IL-jesenji-karneval-naslovna Magija jesenjeg karnevala u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *