Proizvođači ivanjičkog krompira razočarani : „Pre ću da ga bacim, nego da ga dajem džabe“ (VIDEO)

Čuveni ivanjički krompir, zbog slabe otkupne cene, i ove godine puni magacine poljoprivrednika. Kako kažu prinos je bio veliki, ali su ostali bez prihoda, jer im se ne isplati da ga prodaju po ceni manjoj od 20 dinara.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, tokom obilaska Ivanjice, obećao je da neće ostati neprodatog krompira. Il-Ministar-poljoprivrede- Proizvođači ivanjičkog krompira razočarani : "Pre ću da ga bacim, nego da ga dajem džabe" (VIDEO)

Odlični klimatski uslovi područja na kojem se uzgaja, kao i minimalno tretiranje hemijskim proizvodima, čine ivanjički krompir posebno kvalitetnim . Uz zaštitu ovog proizvoda značajno bi mogla da se poboljša pozicija na domaćem, ali i inostranom tržištu.IL-Ivanjicki-krompir- Proizvođači ivanjičkog krompira razočarani : "Pre ću da ga bacim, nego da ga dajem džabe" (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. milorad kaže:

    Uzdajte se u Nedimovića, komandanta Kriznog štaba. On je alfa I omega našeg AGRARA. Ako vas on ne zakopa, niko drugi neće. Da ste moćni, pa iskipujete krompir pred Skupštinom, onda bi drugačije gledali na vas.

  2. Zlatarski vukovi kaže:

    E bas ga neprskaju samo jedno 10 x mislim da je otrovniji od pecurke ludare

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *