JKP: Prvi zadatak novog rukovodstva-Čistija Ivanjica (VIDEO)

Aleksandar Mitrović, diplomirani inženjer tehnike i informatike, novi je vršilac dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća Ivanjica. Sa osam godina radnog iskustva u ovoj ustanovi upoznat je sa svim problemima građana Ivanjice vezanih za komunalne usluge.

Najveći broj pritužbi na adresu JKP stiglo je povodom neadekvatnog održavanja čistoće grada, pa će uredan grad biti jedan od prvih i glavnih ciljeva novog direktora. U tom smeru nabavljeno je 18 novih kontejnera, ali i otvoren dežurni broj na koji će građani moći da prijave komunalni problem.

Vanredna situacija u Ivanjici u uslovila je znatne probleme i u vodosnabdevanju grada. Samim tim Javno komunalno preduzeće moraće da uloži dodatne napore kako bi napajanje vodom bilo potpuno normalizovano u svim zonama.

il-kontejneri JKP: Prvi zadatak novog rukovodstva-Čistija Ivanjica (VIDEO)

JKP Ivanjica trenutno održava tri groblja-Ivanjičko, Palibačko i Mazgit. Problem koji se javlja jeste nedostatak grobnih mesta.

Javno komunalno preduzeće u saradnji sa lokalnom samoupravom i Turističkom organizacijom Ivanjice, već je pokrenulo akciju uređivanja grada, odnosno zelenih površina i trgova.

 

You may also like...

3 Responses

  1. Nikola kaže:

    A da li neko razmislja o resavanju problemaotpadnih voda ili ce one i dalje pravo u reku….

  2. ciro kaže:

    jeli taj vas kao ovaj nas ovde u TO Dragacevo.

  3. Dragana kaže:

    SVAKA ČAST!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *