Savremena ordinacija za kućne ljubimce u Ivanjici

Svi istinski ljubitelji životinja koji svojim kućnim ljubimcima žele da pruže adekvatnu  negu  i zdravstvenu zaštitu mogu to da učine u veterinarskoj ordinaciji ’’ Vetas dar’’ u Ivanjici.

DSCN263500061215-28-24-1024x576 Savremena ordinacija za kućne ljubimce u Ivanjici

Ordinacija poseduje nasavremeniju opremu za dijagnostiku i hirurgiju, medikamente za lečenje vaših ljubimaca, pruža usluge stacionarnog lečenja, šišanja i trimovanja pasa, kao i obavezne vakcinacije i čipovanja.

IL-vetas-dar-ordinacija-ivanjica Savremena ordinacija za kućne ljubimce u Ivanjici

Potpunu brigu o zdravlju kućnih ljubimaca, uz stručne savete i preventivno delovanje, pruža doktor veteterinarske medicine Vojin Dramićanin.

  • Najvažnije je da probudimo svet kod vlasnika kućnih ljubimaca o preventivnom delovanju ali i samom lečenju životinja koje mora biti kompletno. Dakle, kao i kod ljudi, primenjuje se celokupna medicinska terapija kako  bi se pas, mačka ili drugi kućni ljubimac uspešno izlečili. Takođe je neophodno voditi računa o redovnim vakcinacijama i merama zaštite od raznih parazita i principu pravilne ishrane koje je od velikog značaja za razvoj životinja.-kaže dr Vojin Dramićanin.

DSCN268700002113-21-40-1024x576 Savremena ordinacija za kućne ljubimce u Ivanjici

Ordinacija za kućne ljubimce ’’Vetas dar’’ opremljena je savremenom labaratorijom, ultra- zvukom, rendgenom, videoskopom, rinoskopom i kompletnom opremom za hiruške zahvate na mekim i tvrdim tkivima. Nalazi se na adresi: Javorska broj 42, u Ivanjici,  a o kvalitetu usluga najbolje govore zadovoljni vlasnici kućnih ljubimaca.

IL-vetas-dar-ordinacija-ivanjica-mali-pas Savremena ordinacija za kućne ljubimce u Ivanjici

  • Zahvaljujući stručnom medicinskom lečenju  u ordinaciji  ’’Vetas dar’’ moj pas je danas zdrav i srećan. Kao štene se razboleo, pokušao sam sam da ga lečim ali mu je bilo sve gore. Doveo sam ga kod dr Dramićanina, ni sam ne verujući da će preživeti. Medjutim, celokupna medicinska terapija dala je fenomenalan efekat i ja danas imam srećnog psa. Iskren savet svima je da svoje ljubimce uvek odvedu kod stručnih lica, jer mi smo ipak samo njihovi vlasnici, a o zdravlju treba da brinu doktori-veterinari.-kaže Milan iz Arilja.

IL-vetas-dar-ordinacija-ivanjica-aris Savremena ordinacija za kućne ljubimce u Ivanjici

  • Imam psa već pet godina, ranije sam morala da ga vodim u Čačak ili da se konsultujem sa drugim vlasnicima kućnih ljubimaca o prevenciji i lečenju. Danas za svaki savet koji mi je potreban mogu se obratiti u veterinarsku ambulantu ’’Vetas dar’’ i sigurna sam da su preporuke dr Dramićanina stručne. Samim tim znam da moj pas ima najbolji tretman.-zaključuje Milica iz Ivanjice.

Ukoliko želite da i vaš pas bude zdrav i bezbrižan pozovite dr Voja Dramićanina, ordinacija ’’Vetas dar’’ –Ivanjica : 064-210-93-47

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *